Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми вашето мнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трябва ми вашето мнение

Добър вечер на всички .
    Имам един проблем наскоро взех една 164-ка , но във окаяно състояние . Работи само на газ и ми гори адски много магистрала 14-15/100 . И естествено имам много разход по горивото . Проблемите по горивната система са , много стар испарител целия в прах , (газта е направена много просто само плочка испарител и клапан . ) Спукан ауспих , много искрящи кабели ,някакви незнаини свещи стария испарител . Та се чудя от каде да започна със ремонта . Целта ми е да сведа разхода до минимум какво да сложа ? Ланда контол се чудя да му сложа кажете моляви във този случаи какво да направя. Без да се налага да слагам ГИ нямам такава възможност .
    Мерси от сега.

Първоначално публикувано от ken400 Покажи съобщение
    Добър вечер на всички .
    Имам един проблем наскоро взех една 164-ка , но във окаяно състояние . Работи само на газ и ми гори адски много магистрала 14-15/100 . И естествено имам много разход по горивото . Проблемите по горивната система са , много стар испарител целия в прах , (газта е направена много просто само плочка испарител и клапан . ) Спукан ауспих , много искрящи кабели ,някакви незнаини свещи стария испарител . Та се чудя от каде да започна със ремонта . Целта ми е да сведа разхода до минимум какво да сложа ? Ланда контол се чудя да му сложа кажете моляви във този случаи какво да направя. Без да се налага да слагам ГИ нямам такава възможност .
    Мерси от сега.
    От 5г.сьм на газ 10/100.Не е ГИ обаче има ланбда контрол!!!
    sigpic
    Alfa 164 2.0 TS ................Fiat Stilo 1.9JTD
    Alfa 156 SW 1.9 JTD ........Fiat Tipo 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от ken400 Покажи съобщение
      Добър вечер на всички .
      Мерси от сега.
      Ами като за начало първо е добре да оправиш проблемите по запалителната уредба свещи и кабели после и гърнето да се закърпи и след това ревизия на изпарителя и настройка на газовото и всичко ще си дойде на място около 10/100 извън града.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Working...
      X